miercuri, 24 octombrie 2007

Portarul Laba Lunga si primul pupat din gasca

Prin 1990 a fost Campionatul. Aveam 13 ani si eram baiatul lui tata. Caci asa am fost pana m-a pupat Bogdan si m-am prins ca s-a terminat cu prietenia noastra..

Jucam fotbal si aveam toata strada numa' pentru noi. Caci la noi pe strada nu erau masini. Poarta - 2 caramizi. Spatiul dintre ele masurat atent cu pasi. Eu eram PORTARUL. Liviu era Makanaki si eu eram Goicoiceea sau Laba Lunga. Pentru ca de mine nu trecea nici o minge. Jucam fotbal cat era ziua de lunga, eram eu si baietii. Pentru ca fetele crescusera intre timp si ce crezi?! Se pupau! Nu cu baietii mei de la fotbal, ci mai rau! Cu aia de peste strada! Pitica si Roscata au fost primele din gasca de fete pe care le-am vazut shmacolindu-se. In zapada, cu Robert piticul - un golan ingrozitor care fura banii de la copii (de peste strada, ca sa fie clar era Robert!). Vulpea nu mai stiu cu cine se pupa. Am zis ca nu m-am pupat pana la 14 ani?? Nu am zis. Ei bine, in timp ce micile fete se pupau, eu jucam fotbal. Si aveam "frati" caci trebuia sa pecetluim cumva relatia cu "feciorii futbolisti". Zilele de nastere erau cel mai bun motiv de shmacolire. Pe vremea noastra la petrecere veneai pe la 5-6 si plecai pe la 9. Noaptea nu erau chefuri. Nu de alta dar nu am fi avut loc de parinti. La Scaparici (frati-miu Adrian) se trageau insa cele mai tari chefuri. Fara parinti, cu dansat si povestit porcoshenii, cu dansat de limbo (cu o coada de matura si corpuri firave care se taraiau pe sub coada de matura care cobora si cobora).

Aveam mai multe gasti in vremea aia. Si purtam fuste de blugi si colanti negri pe sub ele..si sosete albe. Dansam blues. Eram mari..

Un comentariu:

simonacratel spunea...

eu m-am "pupat" pentru prima oara cu cineva la 17 ani. :)